Professzionális érzéstelenítés, fájdalommentes fogászat Nyíregyháza

 

Nyíregyházi fogorvosi rendelőnkben a fogászati és szájsebészeti beavatkozásokat helyi érzéstelenítésben a 3M által gyártott professzionális oldatos érzéstelenítő szerrel végezzük. Ez az oldat erősebb, mint a hagyományos érzéstelenítők, behatási ideje lényegesen gyorsabb. Alternatív érzéstelenítő, így Lidocainra allergiások is kaphatják. Azonban meg kell, hogy jegyezzük, amid- és szulfit allergiásoknál ismertek keresztallergiás esetek.

fajdalommentes_fogaszat_1 fajdalommentes_fogaszat_2

 

Az említett érzéstelenítő szer üvegpatronban van, így ahhoz egy a 3M által gyártott speciális fecskendőt használunk. Nem csak az alkalmazott fecskendő tér el a megszokottól, hanem a használt tű is. Az ampullához szükséges egy speciális, ún. cilinderampullás injekciós tű, ami 0,3 mm illetve 0,4 mm átmérőjű. Különleges lancetta csiszolásnak és szilikonos bevonatának köszönhetően sokkal könnyebb a szövetek közé nyomni. Az injekciós tűt fájdalomra különösen érzékeny páciensek számára fejlesztettek ki.

fajdalommentes_fogaszat_3 fajdalommentes_fogaszat_4

 

5 érv a fájdalommentes eljárás mellett

 

  • Lidocain allergiások számára is adható
  • Gyorsabb behatási idő, gyors elimináció
  • Erősebb érzéstelenítő hatású
  • A benne lévő Epinefrin az egyik legkorszerűbb érszűkítő hatású anyag
  • Az eljárás során alkalmazott tű kialakításának köszönhetően észrevétlenül alkalmazható

 

Manapság egyre inkább elvárás, hogy a fogászati kezelések minél gyorsabban és lehetőleg fájdalommentesen  történjenek. Az elvárásokat követve, annak megfelelve  a nyíregyházi fogorvosi rendelőnkben Önt is várjuk fogászati kezelésekre, vagy szépészeti beavatkozásokra.

Láthatja Ön is, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fogászati kezelések ne a fájdalomról szóljanak, hanem fájdalommentes fogászatról. Ne féljen elkezdeni a kezeléseket, és ne fogadjon el olyan tanácsokat, hogy arra nincs szükség, mivel az egészséges mosoly,  étkezés, előnyös megjelenés alapfeltétele az egészséges fog.

Tudjon meg többet fogászati kezelésinkről. Szolgáltatásainkat ide kattintva tekintheti meg.

 

DentalPalota

DentalPalota, fogorvos, fogászat Nyíregyháza