Oldal kiválasztása

Rólunk

Dr. Békási Diána fogorvos

Dr. Békési Diána fogorvosKarrierem

Személyes viszonyom a fogorvoslással 1999-es években teljesedett ki, amikor továbbtanuláskor a Debreceni Egyetem Fogorvosi karára jelentkeztem.

A sikeres felvételi és az öt évnyi tanulás után 2004-ben örömmel vettem át a fogorvosi diplomámat. A diploma megszerzése után munkába is álltam, hogy kipróbáljam magam, mikor már nem a vizsgákon kell 100%-on teljesíteni hanem a rendelőben. A nyíregyházi vegyes fogorvosi körzetben dolgoztam rezidensként.

2007-ben úgy döntöttem fejlesztem tudásom és ekkor szereztem a konzerváló fogászat és protetika szakvizsgát, majd magánpraktizálásba kezdtem, amit immáron több mint 14 éve végzek.

Emellett 2007-től 2015. Januárjáig dolgoztam, illetve 2019 februárjától újra a Jósa András Oktatókórház szájsebészeti osztályán dolgozok. Ez idő alatt 2011-ben még egy szakvizsgát szereztem dentoalveolaris sebészetből.

 

Csizmarik Etelka asszisztens

Csizmarik Etelka asszisztensMagán tapasztalatom

Mindig is érdekelt az orvoslás ezért nem volt kérdés, hol foglaljak pályát.

Karrierem

1992-ben el is végeztem az Egészségügyi Szakközépiskolát majd még ebben az évben a nyíregyházi Jósa András Megyei kórház koraszülött osztályán álltam munkába.

2001-ben váltottam és bekerültem a fogászat területére. Még ebben az évben megszereztem a klinikai fogászati hygénikusi végzettségemet és asszisztens lettem a körzeti fogorvosnál.

2007-től a Jósa András oktatókórház szájsebészeti részlegén vagyok asszisztens és röntgent asszisztens és ezt a szerepet a mai napig betöltöm.

Emellett 2008 óta dolgozom Dr. Békési Diánával a magánrendelés keretén belül.

 

DentalPalota

DentalPalota, fogorvos, fogászat Nyíregyháza