Rólunk

Dr. Békési Diána szájsebész, fogorvos

 

 Karrierem

Személyes viszonyom a fogorvoslással 1999-es években teljesedett ki, amikor továbbtanuláskor a Debreceni Egyetem Fogorvosi karára jelentkeztem.

A sikeres felvételi és az öt évnyi tanulás után 2004-ben örömmel vettem át a fogorvosi diplomámat. A diploma megszerzése után munkába is álltam, hogy kipróbáljam magam, mikor már nem a vizsgákon kell 100%-on teljesíteni hanem a rendelőben. A nyíregyházi vegyes fogorvosi körzetben dolgoztam rezidensként.

2007-ben úgy döntöttem fejlesztem tudásom és ekkor szereztem a konzerváló fogászat és protetika szakvizsgát, majd magánpraktizálásba kezdtem, amit immáron több mint 14 éve végzek.

Emellett 2007-től 2015. Januárjáig dolgoztam, illetve 2019 februárjától újra a Jósa András Oktatókórház szájsebészeti osztályán dolgozok. Ez idő alatt 2011-ben még egy szakvizsgát szereztem dentoalveolaris sebészetből. 2020. szeptembertől a nyíregyházi Jósa András Egyetemi és Oktatókórház Szájsebészeti Osztály vezető főorvosa vagyok.

Bíróné Csizmarik Etelka fogásztati asszisztens, dentál higiénikus

Csizmarik Etelka asszisztensMagán tapasztalatom

Mindig is érdekelt az orvoslás ezért nem volt kérdés, hol foglaljak pályát.

Karrierem

1992-ben el is végeztem az Egészségügyi Szakközépiskolát majd még ebben az évben a nyíregyházi Jósa András Megyei kórház koraszülött osztályán álltam munkába.

2001-ben váltottam és bekerültem a fogászat területére. Még ebben az évben megszereztem a klinikai fogászati hygénikusi végzettségemet és asszisztens lettem a körzeti fogorvosnál.

2007-től a Jósa András oktatókórház szájsebészeti részlegén vagyok asszisztens és röntgent asszisztens és ezt a szerepet a mai napig betöltöm.

Emellett 2008 óta dolgozom Dr. Békési Diánával a magánrendelés keretén belül.

 

DentalPalota DentalPalota, fogorvos, fogászat Nyíregyháza