Biztosra veszem, hogy velem együtt még nagyon sok ember mosolyodik el azon a reklámon ahol a Signal White Now for Men fogkrémet ajánlják KIZÁRÓLAG férfiaknak.
Ez az a reklám ami egy cseppet sem győzött meg és nem azért, mert fogorvos vagyok, hanem azért mert egyenesen vicces a feltételezés is, hogy ezt a fogkrémet kifejezetten férfiaknak készítették.
Ha parfümről, tusfürdőről, kézkrémről volna szó még értenénk is, hisz az illat által különböztetjük meg, node az ízről milyen módon dönthető el, hogy melyik nemhez “illik” a leginkább? Ki dönti el milyen íz a “nőies” vagy a “férfias”?
De eljött ez az idő is, amikor már a fogkrémet nem csak az összetevői, hátasai, típusai szerint válogatjuk ki, de az “ajánlott nemet” is figyelembe kell vennünk! Nevetséges…

No de lássuk, miben is különbözik Signal White Now for Men az összes többi fogkrémtől:

Nagyon sok fogfehérítő gélt tartalmazó fogkrémet találunk az üzletek polcain amik mind a tökéletes fehérséget ígérik Önnek. Vannak a márkás és az olcsóbb termékek de igazából mind ugyanazt eredményezi, ahogy a férfiaknak készült fogfehérítős fogkrém is.

Két ízben található, mindkettő fekete-ezüst alapú de az egyik zöld a másik kék kupakos.

  • A kék kupakos: azoknak ajánlott akik valamilyen élvezeti cikknek igen gyakran hódolnak, ilyen a kávé, cigi, vörösbor és társai.
  • A zöld kupakos: hosszan tartó friss, mentolos ízt biztosít mely érezhetően erősebb, szinte már “maró” érzést nyújt, mint a legtöbb eddig használt fogkrém.

 

 

Fogfehérítő hatása:

A legtöbb fogfehérítős fogkrém valóban fehéríti a fogakat.

Ahogy a Signal White Now for Men is!

De hogyan?
A gél melyet rákenünk a fogainkra egy réteget képez azokon mely vizes öblítés után sem enyhül, csupán idővel „kopni” kezd.

Ez az idő igen rövid, mindössze 1-2 óra erejéig hat majd visszakapjuk eredeti fogszínünket. Ezért ne is várjunk tőle túl sokat.

Tehát, hogy megéri-e kipróbálni? Hogyne!
Nők használhatják-e? Természetesen!
Hosszantartó fogfehérséget biztosít? Nem!
A szuper mentolosságán kívül nyújt valami újat? Semmit!

Vajon lesz erre a fogkrémre kereslet? Tényleg sokkal többet foglalkoznak a férfiak a szájápolással, mint mi nők? Vajon lesznek olyan háziasszonyok, akik a dezodor, tusfürdő mellett ezentúl fogkrémből is két fajtát vesznek?

Amiért NAGYON jó a Signal White Now for Men fogkrém:

Hogy miért örülök mégis ennek az új szenzációnak?

Mert kedvcsináló.

Mióta feltalálták a tubusos fogkrémet ez a szakterület az ízeken és kisebb változtatásokkal elért hatóanyagon kívül ugyan az maradt. Eddig. Egy trükk, egy csel, és új borítóval kidobták ugyanazt a terméket csak megfűszerezték egy jól kidolgozott marketinggel.
De most egyre több ember beszél róla, keresi, utána olvas és talán így, szerény reményeim szerint többen gondolnak majd arra, hogy milyen keveset foglalkoznak a fogaik ápolásával. Talán Ön is így van ezzel. De nézzünk a fogkrém mögé, ami mögött egy ösztönzés van és máris szerethetővé válik ez a fekete tubusos kirekesztő fogkrém.

Menjen biztosra és kérje a hosszan tartó, biztonságos és gondmentes fogfehérítést most!

Jelentkezzen be hozzám telefonon keresztül!

4400 Nyíregyháza, Sólyom utca 29.

Telefon: 06-70-554-1207

Dr. Békési Diána

szájsebész, fogorvos