Fogászati Garancia

P1310298

Garancia vállalás a fogászati kezelésekre

 

Gyakran felmerül a kérdés, hogy a fogászati, fogorvosi kezelésekre jár-e garancia?   A válasz egyszerű, IGEN, természetesen  vállalunk garanciát a fogászati kezelésekre, egész pontosan 1 ÉVES garanciát vállalunk!

Nem beszélve…

  1. Fájdalommentes kezelések: Tudjuk, hogy van kétségei, mert a tapasztalatai nem ezt igazolták. A mi felelősségünk ezt megcáfolni, mert ami nekünk célkitűzés Önnek lehetőség.
  2. Sürgős esetek: Fittek vagyunk és vidámak! Az idegrendszerünk tökéletesen működik, nem omlik össze egy váratlan esetnél sem. Ha nem várt baleset érte vagy elviselhetetlen fájdalom gyötri, jelentkezzen be hozzánk! Azonnali ellátást biztosítunk!
  3. Gyermekkel az orvoshoz: Jönne, már be is bejelentkezett de gyermeke beteg lett? Hirtelen nem tudja kire bízni őt? Várjuk nagy szeretettel, sok vidámsággal a gyermekeivel együtt! Családdal vagyunk megáldva mi is, a rendelő falai csak a hangos gyerekkacagástól erősödnek!
  4. Szakértelmünk: Számos továbbképzésre járunk, amiről mindig inspiráltan távozunk. Ezért is tudunk ilyen jól együtt dolgozni, mert a legjobbat a leggyorsabban akarjuk nyújtani a pácienseinknek!
  5. Árazás: SOSE számítunk fel kezelési költséget egy kezelésre. Az összeg annyi, mint amennyit a beavatkozás előtt elmondunk és az árlistán feltüntetünk. Nem több és nem kevesebb!
  6. Kényesek vagyunk: Nem a környezetünkre hanem a felszerelésünkre! Figyelemmel követünk minden új eljárást, felszerelést és kizárólagosan csak azt használjuk! A mi javunkat se szolgálná egy tompa szike, vagy egy gyenge erejű fúró…
  7. Bejelentkezés: Az idő drága ezért nem várjuk el Öntől se, hogy hosszú perceket töltsön el a rendelőnkben várakozással! A bejelentkezéseket fél órás turnusokban fogadjuk, tehát nálunk várakozási idő nincs! Ha egy váratlan eset Ön előtt érkezik azonnal értesítjük és egyeztetünk egy következő időpontot!
  8. Amire büszkék lehetünk: 11 év alatt 5 ember tért vissza hozzánk kisebb panasszal, amit azonnal javítottunk, így  még egy páciensünk se távozott elégedetlenül!

 

Jelentkezzen be hozzánk a 06 70 554 12 07 telefonszámon! Önt is várjuk szeretettel!

 

DentalPalota

DentalPalota, fogorvos, fogászat Nyíregyháza

Tel: 06 70 554 12 07

Tetszett? Ossza meg!
Van véleménye? Ossza meg velünk!